Nieuwe website Trouwen bij Mireille online!

Om gelijk goed van start te gaan, heb ik besloten een goede website te laten bouwen, zodat ik makkelijk te vinden ben en met de hoop op vele leuke opdrachten als zelfstandig trouwambtenaar.

Trouwen bij Mireille website

De trouwfotograaf waar ik 7 jaar mee heb samengewerkt, en wie tevens ook een goede vriend is gebleven, heeft mijn website ontworpen. Hij is naast fotograaf ook webdesigner. Handig zulke creatieve vrienden.

Ik hoop dat ik een duidelijk beeld neer kan zetten op mijn website” Trouwen bij Mireille” over wie ik ben en hoe ik werk als zelfstandig trouwambtenaar. En ik hoop dat deze snel uitgebreid zal gaan worden met mooie extra foto’s van bruidsparen die ik mocht trouwen. Leuke referenties enz.

Dus ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden over een samenwerking tussen ons, schroom dan niet om mij te bellen of te mailen voor een eerste kennismaking.

Tot snel,
groetjes Mireille