Opleiding zelfstandig trouwambtenaar

Door mijn ervaring als assistente bij een trouwfotograaf heb ik zo vaak naar de trouwambtenaren gekeken en geluisterd, dat ik mezelf daar wel zag staan… maar dan wel met een andere inslag, niet zo formeel en stijf, maar losser, gekker, persoonlijker en vooral zonder ouderwetst gewaad aan, bah wat old fashioned, zo niet van nu!

Opleiding zelfstandig trouwambtenaar

Om dromen te verwezelijken heb ik nu gekozen deze ook na te jagen en vraag ik mezelf wel eens af waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Ik wordt nu eenmaal enthousiast van gelukkige en blije mensen, van de liefde!

En dan komt er uit het niks, zomaar ineens, het kan geen toeval zijn, een opleiding/cursus voorbij als zelfstandig trouwambtenaar, met nog maar één plekje beschikbaar…..en dan kan ik heel snel schakelen en in actie komen…en even later was het zo ver, daar zat ik dan in een mooie trouwzaal van Hotel Prinsenhof in Groningen… there we go…

Het was inspirerend met veel nieuwe stof maar gelukkig ook veel voor mij bekende materie. Ik heb de opleiding/cursus positief afgesloten met het wel verdiende papiertje.

En dan is het nu zo ver…..blij, blij, blij….ik mag eindelijk mensen gaan trouwen!