• Trouwambtenaar Assen Drenthe

Trouwambtenaar Assen Drenthe

Voor jullie bruiloft zijn jullie op zoek naar een leuke spontane zelfstandig trouwambtenaar in Assen of elders in Drenthe?

Ik ben Mireille van Tiel en als trouwambtenaar werkzaam in heel Nederland en dus ook in Drenthe. Ik ben gevestigd in het noorden dus lekker dichtbij!

Op deze website vertel ik jullie graag meer over mijn manier van werken en wat al jullie voordelen zijn van een zelfstandig trouwambtenaar. Hebben vragen neem dan gerust contact met mij op!

Trouwambtenaar Groningen Mireille van Tiel

Over Mireille

Wie ik ben en waarom ik graag jullie trouwambtenaar wil zijn!

Lees verder…

Trouwambtenaar Assen Drenthe

Hoe ik werk

Werkwijze en voordelen van een zelfstandig trouwambtenaar!

Lees verder…

zelfstandig trouwambtenaar groningen

Contact

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdatum?

Lees verder…

Trouwen bij Mireille

Ik ben ongeveer 7 jaar lang assistent geweest van een bruidsfotograaf die veel werkzaam was in Drenthe en Groningen. Op die manier heb ik een groot aantal bruiloften mee mogen maken en dat vond ik altijd fantastisch leuk.

Altijd vrolijke mensen, altijd liefde en natuurlijk romantiek. Als assistent regelde ik van alles op de trouwdag, van het daadwerkelijk helpen bij de fotosessie, maar ook allerlei hand en spandiensten er omheen indien nodig.

Alles voor het bruidspaar, zodat zij optimaal konden genieten van een bijzondere dag.

Trouwambtenaar Drenthe Assen

Doordat ik zoveel verschillende huwelijksvoltrekkingen heb mogen meemaken, en dus ook heel veel trouwtoespraken heb gehoord, had ik al snel het idee dat het ook anders zou kunnen. Moderner, persoonlijker, meer van deze tijd.

En dus nam ik de beslissing om zelf trouwambtenaar te worden. Het lijkt mij fantastisch ook bij jullie trouwdag als jullie zelfstandig trouwambtenaar te mogen spreken. Ik ben gevestigd in het noorden en werk veel in de regio Assen en overige delen van Drenthe.

Contact met Mireille?

Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Informatie aanvragen