• Zelfstandig trouwambtenaar modern spontaan

Wie ben ik?

Op zoek naar een zelfstandig trouwambtenaar, modern en spontaan?

Ik ben Mireille van Tiel en ik heb in alle delen van Nederland gewoond van het westen, naar het oosten maar ook in het zuiden en nu dus met veel plezier in Groningen.

Ook ben ik de trotse moeder van mijn lieve dochter Zoë die nu studeert en heb ik een fijne relatie met de liefste man.

Ik ben een mens die van gezelligheid houd, lekker kan kletsen, open is en altijd vrolijk.

Trouwambtenaar Groningen Drenthe

Persoonlijk

Mijn dagen vul ik met onder andere wandelen met onze dwergteckel Puck, creatief bezig zijn, klussen, tuinieren en fotograferen.

Ik zit graag op een terrasje en hou van de zon, heb een duikbrevet en ook een motorrijbewijs, ga graag winkelen en op reis.

Nog enkele steekwoorden: vrolijk, lekker eten, gek op dieren, positief, lachen, genieten, leren, ben spontaan, betrouwbaar, lief, styling van interieur, tekenen, puzzelen, bootje varen/zeilen, schilderen, nagelstyliste, muziek, dansen, uit gaan, en nog veel meer….

Over trouwen

Ongeveer 7  jaar ben ik assistent van een top trouwfotograaf in Groningen geweest en heb ik heel veel huwelijken van dichtbij mogen meemaken.

Zo geweldig was dat. Ik werd er zo gelukkig van. Leuke mensen ontmoeten, iedereen blij, mooi aangekleed, vol van liefde en romantiek. Vaak regelde ik er ook van alles omheen als dit nodig was.

Als het bruidspaar maar ontspannen was en vollop kon genieten van hun speciale dag.

Trouwambtenaar Groningen Drenthe

Tijdens al deze voltrekkingen heb ik, in mijn ogen, vooral de standaard trouwtoespraak mogen aanhoren en had al snel zoiets van, dat kan anders, dit kan persoonlijker en uitdagender!

En zo kan je dan een nieuwe stap maken in je leven en trouwambtenaar worden. Graag wil ik bij jullie liefdevolle dag aanwezig zijn als trouwambtenaar om de mooiste herinneringen te maken en vast te leggen.

Hebben jullie er ook zo’n zin in?!

Geen saaie ceremonie meer… lekker van nu!

Contact met Mireille?

Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Informatie aanvragen