• Werkwijze

Voordelen zelfstandig trouwambtenaar

Wanneer jullie kiezen voor mij als jullie trouwambtenaar op jullie bruiloft dan kiezen jullie voor een ontspannen, flexible en spontane werkwijze. Een zelfstandig trouwambtenaar heeft daarnaast vele voordelen, waardoor jullie de huwelijksceremonie zo kunnen vormgeven dat deze helemaal past bij jullie eigen stijl en persoonlijke voorkeuren.

Ik vertel jullie op deze pagina graag meer over mijn persoonlijke werkwijze als ceremoniespreker en wat al jullie voordelen zijn van een zelfstandig trouwambtenaar. Hebben jullie nog vragen neem dan gerust contact met mij op!

Meer persoonlijker contact

Wij beginnen natuurlijk met een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een locatie in overleg, of via een online chatsessie als jullie dat beter past.

Een 2e uitgebreid gesprek met een leuke vragenlijst hebben we ongeveer 8 weken voor jullie trouwdatum. Dit gesprek laat ik indien mogelijk graag bij jullie thuis plaats vinden om jullie zo beter te leren kennen. Ook kunnen hier familieleden en vrienden bij aanwezig zijn voor leuke verhalen en grappige details die gebruikt kunnen worden tijdens de trouwceremonie.

Voordelen zelfstandig trouwambtenaar

Er is ook tussendoor altijd tijd voor vragen en exclusieve leuke verhalen via de mail, WhatsApp, bellen enz.

Door het uitgebreide contact vooraf zijn we geen vreemden meer voor elkaar en zijn jullie meer op je gemak tijdens de trouwceremonie.

Na jullie trouwdag nemen we contact op om alles te bespreken en natuurlijk lekker na te genieten!

Geen saaie ceremonie meer… lekker van nu!

Meer keuzevrijheid

Jullie hebben veel meer vrijheid in het kiezen van jullie trouwlocatie!

Meer keuze over het tijdstip van trouwen; ik kan jullie ook ’s avonds trouwen of eventueel op zondag. Jullie geven het maar aan en ik ben erbij.

Jullie kiezen bewust voor mij als jullie trouwambtenaar, de keuze hangt niet af van bijvoorbeeld de gemeente waar jullie trouwen.

TVoordelen zelfstandig trouwambtenaar

Alle opties om de ceremonie naar eigen wens in te vullen. Vrienden of familie die iets bijzonders willen doen? Jullie huisdier een rol geven, zoals bijvoorbeeld jullie hond die de ringen brengt? Muziek maken? Bijna alles kan!

Zijn er kinderen aanwezig? Leuk, dan kunnen jullie ze erbij betrekken door bijvoorbeeld een speciaal gemaakte kinder “akte” te laten (onder)tekenen of te laten krabbelen wat er maar uit hun pen komt.

Praktische voordelen

Ik trouw maar één echtpaar per dag, dus alle aandacht helemaal voor jullie.

Ik zal altijd minimaal 1 uur voor de ceremonie aanwezig zijn. Als er dan nog iets is wat besproken moet worden is daar tijd voor.

Ik draag geen gewaad maar iets van deze tijd. Ook kan ik eventueel mijn kleding aanpassen aan jullie dress-code of thema.

Voordelen zelfstandig trouwambtenaar

Geen strakke tijdsplanning zoals in het gemeentehuis. Graag een lange toespraak of liever juist een wat kortere? Het wordt ingevuld zoals jullie willen en ik maak er een mooie- grappige-gezellige-persoonlijke toespraak van.

Ik heb veel ervaring in het plannen van een trouwdag, ik ken veel mooie trouwlocaties, trouwfotografen, enz. Ik help jullie graag op weg met handige tips en leuke weetjes voor jullie trouwdag!

Graag een afspraak maken?

Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Informatie aanvragen