Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Jullie gaan trouwen in de prachtige provincie Friesland en zijn op zoek naar een vlotte moderne zelfstandig trouwambtenaar?

Trouwen bij Mireille is gevestigd in het noorden en dus werk ik ook veel in Friesland.

Ik ben Mireille van Tiel en op deze website vertel ik jullie graag wat al jullie voordelen zijn van een zelfstandig trouwambtenaar. Hebben vragen over jullie bruiloft in Friesland neem dan gerust contact met mij op!

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Over Mireille

Wie ik ben en waarom ik graag jullie trouwambtenaar wil zijn!

Lees verder…

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Hoe ik werk

Werkwijze en voordelen van een zelfstandig trouwambtenaar!

Lees verder…

Friesland trouwambtenaar Drachten

Contact

Ben ik nog beschikbaar op jullie trouwdatum?

Lees verder…

Voordelen in het kort

Ik wil mijn bruidsparen altijd graag echt goed leren kennen en daarom heb ik altijd uitgebreid contact voorafgaande aan de huwlijksdag zelf. Minstens twee gezellige gesprekken, waarvan de tweede indien mogelijk bij jullie thuis, zodat ik jullie beter leer kennen en een mooie persoonlijke toespraak voor jullie huwelijksceremonie kan maken.

Als zelfstandig trouwambtenaar ben ik niet gebonden aan een bepaalde gemeente in Friesland, maar kunnen jullie helemaal zelf kiezen waar jullie precies willen trouwen.

Zelfstandig trouwambtenaar Friesland

Ik boek maar één huwelijksvoltrekking per dag en ben altijd één uur van te voren op jullie trouwlocatie aanwezig. Moeten er nog dingen aangepast worden op het laatste moment, dan is daar eventueel de tijd nog voor.

Trouwen bij Mireille is gevestigd in het noorden en dus werk ik veel als trouwambtenaar in het mooie Friesland. Het lijkt mij geweldig om ook als trouwambtenaar op jullie huwelijksdag aanwezig te mogen zijn.

Ik heb er zin in, jullie ook?

Contact met Mireille?

Mail of bel mij voor een vrijblijvend kennismakings gesprek!

Informatie aanvragen